Какие отделочные материалы безопасны?

Покупая материалы для ремонта люди в настоящее время учитывают не только практичность, долговечнос...

Экспофорум Строительство. Архитектура. Недвижимость завершил свою работу!

Организатор экспофорума Киевский международный контрактовый ярмарок благодарит партнеров, экспоненто...

Продолжаем делиться новостями выставки!

Международная Лаборатория Архитектуры 2018 на Экспофоруме Строительство. Архитектура. Недвижимость! ...

За підтримки:

 

На виставці Comfort House відбудеться форум індивідуального забудовника «Дім-2012»

В рамках архітектурно-будівельної виставки Comfort House, яка буде проходити з 20 по 23 вересня, відбудеться перший український відкритий форум індивідуального забудовника «Дім-2012» - будинок майбутнього: від віртуальних можливостей до реального будівництва.

Організатори форуму: Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Видавничий дім «АСС-медіа», компанія «Центр Продажу Проектів», будівельний портал АССБуд.

Програма заходу:

лінія «А» - «Від проекту до реалізації» - експозиція проектів і побудованих будинків, галерея інтер'єрних і ландшафтних рішень (щоденно);
лінія «В» - «Подіум-простір» - індивідуальні консультації в режимі «нон-стоп», майстер-класи від професіоналів на теми: проект будинку і інтер'єру, сучасний сад, матеріали і технології (щоденно);
лінія «С» - «Смачний дизайн» - конкурс інтер'єрних і ландшафтних інсталяцій серед українських дизайнерів і архітекторів (щоденно);
лінія «D» - «Віртуальний простір будівельного ринку України» - конференція «Ринок будівництва: нові реалії просування в Інтернеті» за участю провідних представників спеціалізованих Інтернет-ресурсів.

У конкурсі «Смачний дизайн» візьмуть участь провідні українські архітектори та дизайнери, які представлять кращі рішення з оформлення житлового простору та благоустрою прибудинкової території.

Інсталяції, представлені в галереї, будуть оцінюватися професійною експертною групою, яка визначить кращого учасника в інтер'єрному і ландшафтному напрямку. Під час проведення конкурсу щодня проходитиме анкетування: кожен відвідувач зможе проголосувати за кращу ідею інсталяції.

Кульмінаційним моментом конкурсу стане підбиття підсумків та урочиста церемонія нагородження переможців, яка відбудеться 22 вересня о 16:00. Крім того, всі учасники конкурсу будуть відзначені дипломами.

22 вересня в 14:00 в рамках проведення форуму «Дім-2012» в конференц-залі №3 у першому павільйоні відбудеться конференція «Ринок будівництва: нові реалії просування в Інтернеті».

Програма конференції:

14:00-14:15 Потенціал, статистика та тенденції будівельного сегменту українського Інтернету.
14:15-14:30 Від ілюзії до результату: нові інструменти і рішення ефективного просування в Інтернеті.
14:30-15:00 Успішний досвід залучення та утримання клієнтів за допомогою Інтернету. Практикум.
15:00-15:30 Майстер-клас: «Розробка плану успішного просування компанії-учасника конференції».
15:30-16:00 Питання та відповіді.
Церемонія нагородження переможців конкурсу «Смачний дизайн»

Організатори:

Інформаційна підтримка: