Какие отделочные материалы безопасны?

Покупая материалы для ремонта люди в настоящее время учитывают не только практичность, долговечнос...

Экспофорум Строительство. Архитектура. Недвижимость завершил свою работу!

Организатор экспофорума Киевский международный контрактовый ярмарок благодарит партнеров, экспоненто...

Продолжаем делиться новостями выставки!

Международная Лаборатория Архитектуры 2018 на Экспофоруме Строительство. Архитектура. Недвижимость! ...

За підтримки:

 

Відкрилася головна будівельна виставка Україні InterBudExpo 2012

У Києві стартувала головна подія будівельної галузі Україні - міжнародний форум новітніх будівельних матеріалів і технологій InterBudExpo 2012.

На виставкових стендах компаній-учасниць представлено всі напрямки будівельного ринку. В InterBudExpo беруть участь більше 700 компаній з усіх регіонів України та ще 14 країн. Фінляндія, Польща, Туреччина, Німеччина і Китай представлені національними павільйонами. В цілому новітні будматеріали і будівельні технології виставки InterBudExpo 2012 займають 30 тис. квадратних метрів.

«InterBudExpo - це не тільки майданчик, де зустрічаються продавець і покупець, це місце для конференцій, для вирішення актуальних питань будівельної галузі. Якість виставки InterBudExpo поліпшується з року в рік», - заявив на відкритті виставки Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк.

В рамках InterBudExpo 2012 підготовлено активну ділову програму. Будівельники та архітектори зможуть обговорити питання щодо вимог безпеки в будівництві, сертифікації будматеріалів в ході семінарів та круглих столів за участю Мінрегіонбуду.
Крім того, відбудеться форум-практикум «Доступний будинок за рік - комфорт за мінімальні кошти», перша конференція «Ринок дверей Україні», конференції про нові можливості Інтернету і про автоматизацію будівельного бізнесу. Також пройдуть презентації сучасних керамічних матеріалів, декоративних покриттів, шумозаглушуючих систем.

Яскравою подією виставки стане конкурс для ландшафтних архітекторів та дизайнерів «Смак дизайну. Etno Style». Паралельно з професійним журі всі відвідувачі виставки зможуть обрати найкращий варіант благоустрою прибудинкової території.

3-й міжнародний форум новітніх будівельних матеріалів і технологій InterBudExpo 2012 проходить з 27 по 30 березня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2Б (метро Нивки), Київ, Україна).

Організатор виставки - Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

Форум проходить за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Співорганізатор виставки «Кераміка та сантехніка» - Асоціація виробників, експортерів та імпортерів кераміки.

Співорганізатори виставки «Озеленення, ландшафтний дизайн та садова техніка» - Всеукраїнський Союз виробників посадкового матеріалу, Гільдія ландшафтних архітекторів України.

Вхід на виставку платний. Безкоштовні запрошення можна замовити на офіційному сайті www.buildexpo.kiev.ua