Какие отделочные материалы безопасны?

Покупая материалы для ремонта люди в настоящее время учитывают не только практичность, долговечнос...

Экспофорум Строительство. Архитектура. Недвижимость завершил свою работу!

Организатор экспофорума Киевский международный контрактовый ярмарок благодарит партнеров, экспоненто...

Продолжаем делиться новостями выставки!

Международная Лаборатория Архитектуры 2018 на Экспофоруме Строительство. Архитектура. Недвижимость! ...

За підтримки:

 

Проект Climate Design на будівельній виставці COMFORT HOUSE 2013

Climate Design - комунікаційний майданчик в центрі експозиції Міжнародної будівельної виставки COMFORT HOUSE 2013, унікальна інсталяція будівельних матеріалів і технологій у контексті підвищення якості та комфорту життя, а також економії енергії.

Climate Design - спеціальна платформа, місце зустрічі професійних операторів будівельного ринку з архітекторами і дизайнерами, приватними забудовниками, власниками об'єктів комерційної нерухомості, сектора HoReCa і промислових об'єктів. Це новий формат спілкування людей, що приймають рішення.

На майданчику Climate Design - будуть виставлені зразки будівельних матеріалів, устаткування, комплектуючих від лідерів будівельного ринку. Будуть представлені останні досягнення, передові технології, інноваційні розробки, головним чином спрямовані на розвиток та впровадження енергоефективних, екологічно безпечних матеріалів і технологій для комфортного і безпечного життя.

Майстер-класи, семінари, конференції, презентації продукції та інші заходи на протязі чотирьох днів виставки будуть проводитися на майданчику Climate Design. Саме тут розробляється план дій, ідеально відповідний для зменшення витрат і збереження комфорту життя.

Будівельна виставка COMFORT HOUSE Climate Design - сприяє розвитку галузі та створює оптимально комфортні умови для фахівців, виробників, дозволяючи обмінюватися досвідом, укладати нові контракти, а також вибирати стратегію подальшого розвитку в її оптимальних рішеннях.