Какие отделочные материалы безопасны?

Покупая материалы для ремонта люди в настоящее время учитывают не только практичность, долговечнос...

Экспофорум Строительство. Архитектура. Недвижимость завершил свою работу!

Организатор экспофорума Киевский международный контрактовый ярмарок благодарит партнеров, экспоненто...

Продолжаем делиться новостями выставки!

Международная Лаборатория Архитектуры 2018 на Экспофоруме Строительство. Архитектура. Недвижимость! ...

За підтримки:

 

Відбулася презентація осінньої будівельної виставки Comfort House: Climate Design 2013

Презентация Comfort House 2013

4 червня 2013 в конференц-залі готелю «Alfavito» відбулася презентація виставкових проектів ТОВ «Київського міжнародного контрактового ярмарку» - KIFF, Comfort House: Climate Design і InterBudExpo, які пройдуть восени 2013 року і в березні 2014 року в рамках Ukrainian Design Days.

У рамках спільної прес-конференції  FederlegnoArredo (FLA, Федерації деревообробної індустрії Італії) і Київського міжнародного контрактового ярмарку (генерального організатора KIFF, Comfort House: Climate Design і InterBudExpo) представили нові концепції організації, підготовки та проведення виставок.

«У 2014 році наші виставки стануть ще більш актуальною і багатопрофільною платформою планування та розвитку бізнесу в Україні. Ми гарантуємо організацію та залучення відвідувачів на наші виставки відповідно c найвищими світовими стандартами виставок в Мілані та Москві. Підтвердження цьому - співпраця з федерацією FederlegnoArredo, так як FLA, спільно з COSMIT, є організатором виставок iSaloni Milano, iSaloni Worldwide Moscow і MadeExpo », - розповів гостям конференції Заступник генерального директора КМКЯ Віктор Пашинський.

У 2014 році буде представлений принципово новий для України формат проведення виставок. Осіння будівельна виставка Comfort House: Climate Design 2013 пройде цього року також у новому форматі, за підтримки та у тісній співпраці з федерацією FederlegnoArredo.

«Comfort House: Climate Design повинен відповісти на питання: як оптимізувати витрати в експлуатації приміщень з точки зору енергоефективності. Тема енергоефективності - тема № 1 у всьому світі. На MadeExpo ми презентуємо свої нові революційні напрацювання та проекти проведення даного проекту. Comfort House: Climate Design використовує досвід проведення та організації кращих виставок по всьому світу. У 2013 році він буде побудований за принципом KIFF, але з адаптацією під будівельний ринок », - презентував свій проект Директор будівельних виставок Андрій Мельников.

«Майбутні події стануть безпрецедентним для українського ринку, що не має аналогів ні за рівнем організації, ні за складом учасників. І ми вдячні нашому партнеру FederlegnoArredo за високу оцінку нашої роботи і її визнання », - підсумував Віктор Пашинський.

ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» і його партнер - федерація FederlegnoArredo - запрошують до участі в експозиціях і програмі заходів KIFF, Comfort House: Climate Design і InterBudExpo.