Какие отделочные материалы безопасны?

Покупая материалы для ремонта люди в настоящее время учитывают не только практичность, долговечнос...

Экспофорум Строительство. Архитектура. Недвижимость завершил свою работу!

Организатор экспофорума Киевский международный контрактовый ярмарок благодарит партнеров, экспоненто...

Продолжаем делиться новостями выставки!

Международная Лаборатория Архитектуры 2018 на Экспофоруме Строительство. Архитектура. Недвижимость! ...

За підтримки:

 

Новини

Компанія «ПРАЙМ УКРАЇНА» є офіційним представником компанії KLEEMANN SA в Україні.

Лифты KLEEMANN и другое лифтовое оборудование KLEEMANN SAKLEEMANN S A - один з провідних світових виробників ліфтового обладнання та виробляє: ліфти пасажирські, ліфти котеджні, кухонні ліфти, панорамні ліфти, ескалатори які відповідають найбільш суворим європейським стандартам якості.

У 1983 році за підтримки та ліцензією німецької компанії KLEEMANN HUBTECHNIK GMBH в Греції була заснована компанія KLEEMANN S A.

Читати далі: Компанія «ПРАЙМ УКРАЇНА» є офіційним представником компанії KLEEMANN SA в Україні.

   

Садово-ландшафтний центр «Квіткар» радий вітати Вас!

Індивідуальний підхід до ладшафтноого проектування, використання якісного садибного матеріалу, а також оперативне виконання робіт по реалізації проекту - наші основні принципи.

Читати далі: Садово-ландшафтний центр «Квіткар» радий вітати Вас!

   

Дитяча кімната від торгової марки MY-BABY

Дитячі меблі від MY-BABYТМ MY-BABY - одна з небагатьох в Україні, хто може похвалитися наявністю повного комплексного виробничого циклу. При розробці і виробництві дитячих кімнат, особлива увага приділяється безпеці та екологічності продукції. Завдяки сучасному обладнанню вдається домогтися якості, яке відповідає європейським стандартам, а найбільш тонка робота виконується вручну, адже саме останній штрих вимагає руки досвідченого майстра.

Читати далі: Дитяча кімната від торгової марки MY-BABY

   

Меблі та двері з натурального дерева BESTWOOD на Comfort House 2014

BESTWOOD - лідер українського ринку з виробництва виробів з деревиниBESTWOOD - визнаний лідер українського ринку з виробництва високоякісних виробів з натурального дерева. Компанія володіє більш ніж п'ятнадцятирічним досвідом у створенні ексклюзивних дерев'яних інтер'єрів.

Читати далі: Меблі та двері з натурального дерева BESTWOOD на Comfort House 2014

   

Швидко зводяться каркасні будівлі на виставці Comfort House 2014

Завод «РАПІД» - сучасне автоматизоване виробництвоЗавод «РАПІД» - це сучасне автоматизоване виробництво швидко зведених каркасних будівель за німецькою технологією для промислового, соціального та цивільного будівництва. Побудований в 2014 році. На думку виробників обладнання, на даний момент завод «РАПІД» є одним з найбільших, сучасних і автоматизованих на всій території Східної Європи.

Читати далі: Швидко зводяться каркасні будівлі на виставці Comfort House 2014

   

Повний комплекс послуг з установки металопластикових та алюмінієвих вікон, захисних ролет та воріт від компанії «Лінія комфорту»

Компанія «Лінія Комфорту» заснована в 2007 році - це молода компанія яка динамічно розвивається, і вже завоювала довіру багатьох клієнтів і зацікавила безліч партнерів.

У нашій компанії працюють професіонали, які відрізняються відповідальністю і мають досвід роботи в сфері будівельного бізнесу. Персонал має спеціалізовану освіту і спеціально навчений.

Читати далі: Повний комплекс послуг з установки металопластикових та алюмінієвих вікон, захисних ролет та воріт від компанії «Лінія комфорту»