Какие отделочные материалы безопасны?

Покупая материалы для ремонта люди в настоящее время учитывают не только практичность, долговечнос...

Экспофорум Строительство. Архитектура. Недвижимость завершил свою работу!

Организатор экспофорума Киевский международный контрактовый ярмарок благодарит партнеров, экспоненто...

Продолжаем делиться новостями выставки!

Международная Лаборатория Архитектуры 2018 на Экспофоруме Строительство. Архитектура. Недвижимость! ...

При поддержке:

 

Новости

Вісник №7 - Будівельна палата України

22.06.15 14:20

Будівельна галузь - одна з найважливіших галузей національної економіки. І це не випадково, оскільки саме вона сприяє розвитку виробництва будівельних матеріалів і відповідного обладнання, машинобудівного і металургійного комплексу, транспорту і енергетики, нафтохімії та інших галузей народного господарства.

Читать полностью: Вісник №7 - Будівельна палата України

   

Відбулося чергове засідання президії Будівельної палати України

22.06.15 10:13

Відбулося чергове засідання президії Будівельної палати України, на якому були розглянуті питання стану будівельного ринку України, діяльності Будівельної палати України та інші актуальні питання.

Читать полностью: Відбулося чергове засідання президії Будівельної палати України

   

Президент Будівельної палати України підписав Договір про партнерство та співпрацю з Торгово-промисловою палатою України

19.06.15 14:46

Стратегічна мета співробітництва Будівельної палати України та Торгово-промислової палати України – взаємодія і координація діяльності задля впровадження новітніх технологічних процесів у вітчизняному домобудуванні, промисловості будівельних матеріалів, виробів та конструкцій, створення умов для розвитку будівельної галузі та суміжних з будівництвом сфер діяльності.

Читать полностью: Президент Будівельної палати України підписав Договір про партнерство та співпрацю з Торгово-промисловою палатою України

   

Новий член президії Будівельної палати України

19.06.15 11:06

Розглянувши та обговоривши питання порядку денного засідання Президії Будівельної палати України «Про зміни у складі президії Будівельної палати України, президія вирішила відповідно до вимог та положень Статуту Будівельної палати України включити до складу Президії Будівельної палати України Генерального директора ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Коваля Олега Петровича.

Читать полностью: Новий член президії Будівельної палати України

   

Загальні збори учасників Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів

18.06.15 17:22

"Нам треба піднімати статус будівельника, необхідно вдосконалювати нормативну і законодавчу базу, яка сприятиме розвитку будівельного комплексу України..."

Читать полностью: Загальні збори учасників Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів

   

Президент Будівельної палати України, підписав Меморандум про співпрацю з Головою правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву

18.06.15 15:03

Президент Будівельної палати України, Герой України Петро Степанович Шилюк підписав Меморандум про співпрацю з Головою правління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Леонідом Івановичем Рисухіним.

Читать полностью: Президент Будівельної палати України, підписав Меморандум про співпрацю з Головою правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву

   

HoReCa Design – Hotel Restaurant Cafe

09.06.15 17:48

Курсы профессионального совершенствования предназначены в первую очередь для архитекторов, дизайнеров и специалистов сектора, работающих в странах СНГ, а также любых владеющих русским языком. В апрельском курсе HoReCa Design-11 приняли участие 22 специалиста из России, Украины, Латвии и Германии.

Читать полностью: HoReCa Design – Hotel Restaurant Cafe

   

Будівельна палата України взяла участь у науково-практичній конференції «Архітектура та урбанізм, стан і перспективи»

05.06.15 15:32

У Будинку архітектора в Києві пройшла науково-практична конференція «Архітектура та урбанізм, стан і перспективи», організатором якої виступила Національна спілка архітекторів України (НСАУ).

Читать полностью: Будівельна палата України взяла участь у науково-практичній конференції «Архітектура та урбанізм, стан і перспективи»